Proeflid worden


Wat leuk dat je wilt komen proeftrainen. Onze trainers zullen je van harte welkom heten op onze hockeyvelden en in het clubhuis.

Je kunt kosteloos drie keer komen proeftrainen, zodat je kunt ontdekken of je dit een leuke sport vindt. Mocht je daarvoor een keertje extra nodig hebben is dit natuurlijk ook een mogelijkheid. Wat moet je doen?

Stuur een e-mail naar [email protected]  met daarin je gegevens: voor- en achternaam,  geboortedatum, naam van je ouder, e-mailadres en telefoonnummer.

Vanuit onze vereniging zal er via e-mail contact met je gezocht worden om het proeftrainen in te plannen bij een trainer. Onze teams zijn ingedeeld in leeftijdsklassen. Dit betekent dat wanneer je met een vriendje of vriendinnetje meekomt je niet altijd automatisch zal kunnen meetrainen met dat team. Soms zit een team vol of heb je niet de juiste leeftijd. Maar onze trainingen zijn altijd gezellig!

Als we de afspraak hebben gemaakt voor de proeftrainingen dan word je vijf minuten van tevoren verwacht op het hockeyveld. Natuurlijk mag je ouder dan even meekomen om de juiste trainer te vinden. De trainer weet dat je komt en jij bent op de hoogte van de naam van de trainer. Voordat je begint zoekt de trainer een stick met je uit die je kunt lenen en je ontvangt een gebitsbeschermer. Het is wel belangrijk dat je geschikte schoenen aantrekt zodat het veld niet kapot gaat (geen voetbalschoenen met ijzeren noppen). Je traint drie weken achter elkaar mee, steeds op dezelfde dag. Wanneer je lid wilt worden, heb je ook hockeyschoenen, een stick en scheenbeschermers van jezelf nodig.

Zodra je lid bent geworden dan train je tweemaal per week. Zodra je wat meer ervaring hebt opgedaan en er plek is in een team zal je ook wedstrijden gaan spelen op zaterdag.

Je kunt lid worden van de vereniging door het formulier op onze website onder ‘lidmaatschap/lid worden’ in te vullen op onze website. Voor meer vragen over de vereniging, informatie en trainingstijden kun je verder kijken op onze website of mailen met [email protected].

 

Koop een lot, steun de Graspiepers!

Agenda

Nog geen agenda punten.

Agenda van de week

Nog geen agenda punten.