Lustrum - Lucie 2020

Hallo allemaal!

Onze prachtige club bestaat 60 jaar en dat gaan we dit hele kalenderjaar vieren*! Ons doel is om in dit jaar voor alle leden diverse evenementen te organiseren. 

Wij als lustrumcommissie 2020 (Lucie 2020) stellen ons graag aan je voor. Jelly Kooijman, Ineke Evers, Femke Verhoef en Elisabeth Burbach vormen samen de Lustrumcommissie. Jelly kennen we van een aantal dingen. Zo is zij speelster bij dames 1, trainster van de jongste jeugd en 'kaboutermoeder'. Ineke heeft vroeger in de jeugd gehockeyd en is nu sinds een paar jaar terug. Eerst in dames 2 en nu in dames 1. Elisabeth is lid van oudsher en geeft nu trainingen aan de (jongste) jeugd. Femke is lid van het redactieteam van Pieper Magazine. Wij hebben er enorm veel zin in!

Natuurlijk posten we informatie over de evenementen ook op onze social media. Houd daarom Facebook en Instagram goed in de gaten.

Heb je vragen, opmerkingen of suggesties? Mail ons dan vooral via [email protected] of spreek ons aan op de club!

Let's shine bright like a diamond!

Vanuit de lustrumcommissie met een stralende groet,
Elisabeth, Ineke, Jelly en Femke 

Het zal duidelijk zijn: door de corona crisis zijn na maart 2020 alle lustrumactiviteiten afgelast. De lucie heeft bekend gemaakt dat de lustrumperiode wordt verlengd. Vanaf januari 2021 tot en met juni 2021 vieren we ons 60 (+1) jarig bestaan. 

Koop een lot, steun de Graspiepers!

Agenda van de week

30-1 Kabouterhockey