Hockey - route


Adres:
Sportlaan 8, 9203 NW  Drachten

Onze accommodatie is als volgt te bereiken:
- Vanuit Heerenveen/Groningen: Neem op de A7 de afslag 29 (Drachten Centrum). In Drachten gaat u op de eerste rotonde rechts. U bent nu op de Eikesingel en na plm 250m gaat u rechts (Sportlaan). Na plm 150m ziet u rechts de ingang van onze accommodatie en het parkeerterrein.

- Vanuit richting Emmen: Neem op de N381/N31 (Drachten-Emmen) afslag Drachten Centrum (A7). Neem op de A7 de afslag 29 (Drachten Centrum). In Drachten gaat u op de eerste rotonde rechts. U bent nu op de Eikesingel en na plm 250m gaat u rechts (Sportlaan). Na plm 150m ziet u rechts de ingang van onze accommodatie en het parkeerterrein.

- Vanuit richting Leeuwarden: Neem op de N31 (De Wâldwei) de afslag Drachten Noord/Rottevalle/ Surhuisterveen. Na de afslag van De Wâldwei op de 6e rotonde (onder de fietsbrug) linksaf.
Of rij door op de N31 tot afslag Heerenveen. U komt nu op de A7 Groningen-Heerenveen. Neem de afslag 29 (Drachten Centrum). In Drachten gaat u op de eerste rotonde rechts. U bent nu op de Eikesingel en na plm 250m gaat u rechts (Sportlaan). Na plm 150m ziet u rechts de ingang van onze accommodatie en het parkeerterrein.


 

Koop een lot, steun de Graspiepers!

Agenda

Nog geen agenda punten.

Agenda van de week

Nog geen agenda punten.