Evenementen - Familietoernooi


Het familietoernooi is een gezellig tweejaarlijks toernooi waarbij verschillende Graspiepers-hockeyfamilies het tegen elkaar opnemen.

De volgende editie is in juni 2021. De winnende familie van 2019 is de familie Kooijman-Van der Veen en zij zullen het volgende toernooi organiseren.

--------

Als winnaar van het familietoernooi 2019 mogen wij (Fam. Kooijman) het tweejaarlijkse familietoernooi in 2021 organiseren en dat is gezien deze tijd een hele uitdaging. Gezien alle onzekerheden omtrent de coronamaatregelen willen wij het toernooi tot nader order opschuiven. Het lijkt ons verstandig het toernooi te laten plaatsvinden uiteraard als de overheid sporten in teamverband voor senioren weer heeft vrijgegeven én iedereen beschermt is met het vaccin.

Wel zijn wij al nieuwsgierig naar de families die deel willen nemen aan het familietoernooi. Je kan je opgeven via emailadres [email protected] Zo hebben we mooi op een rijtje wie deelnemen en kunnen we ook directer met elkaar communiceren. Hopelijk kunnen we snel meer duidelijkheid bieden.
  

 

Koop een lot, steun de Graspiepers!

Agenda

Nog geen agenda punten.

Agenda van de week

Nog geen agenda punten.