Corona maatregelen en afspraken


Update 1 mrt 2021: Gaan we de competitie nog uitspelen? (Bron: KNHB)
Het seizoen 2019-2020 moest helaas vroegtijdig en zonder eindstand afgebroken worden. Daarom heeft de KNHB voor aanvang van het seizoen 2020-2021 de reglementen zo ingericht dat we dit seizoen het maximale kunnen doen om competities uit te spelen. Of minimaal tot een eindranking te kunnen komen. Door deze flexibele inrichting kan de competitieleiding de formats aanpassen aan de geldende omstandigheden van dat moment.

Lees hier wat dit nu concreet betekent.


 Update na persconferentie 23 februari:


Jongeren t/m 26 jaar mogen buiten in teamverband weer sporten.


Dinsdagavond 23 februari liet het kabinet weten dat de huidige lockdown in ieder geval verlengd wordt tot en met 15 maart. Wel is er met ingang van 3 maart een versoepeling voor jongeren en jong volwassenen tot en met 26 jaar. Zij mogen vanaf deze datum in teamverband trainen.

We trainen tot en met 26 maart volgens het winterschema.

Jeugdteams (én seniorenteams met spelers met een leeftijd tm 26 jaar) kunnen onderling oefenwedstrijden regelen. Om wedstrijden te plannen dienen de coaches contact op te nemen met het wedstrijdsecretariaat jeugd. Ook regelen de teams zelf de scheidsrechters.

Uiteraard gelden de bekende coronamaatregelen nog steeds:
- Heb je klachten? Laat je testen en kom niet trainen. Bij een positieve uitslag dit graag doorgeven aan je coach/manager.
- Zijn er gezinsleden positief getest of ben je in contact geweest met een coronapatiƫnt: blijf thuis en laat je na 5 dagen testen.
- Na de training/wedstrijd ga je gelijk naar huis.
- Het clubhuis is gesloten.
- Toeschouwers bij trainingen en wedstrijden zijn niet toegestaan.
- Anderhalve meter is de afstand onderling en geldt vanaf 18 jaar als je niet aan het sporten bent.

 

Koop een lot, steun de Graspiepers!

Agenda van de week

16-3 Pieper Nieuwsbrief 7, seizoe...