Onze corona maatregelen en afspraken


Coronaregistratie ten behoeve van het bron-contact onderzoek van de GGD

Ten behoeve van een eventueel bron-contact onderzoek door de GGD moeten alle sportverenigingen registreren wie er op de sportcomplexen aanwezig zijn geweest.

Bij thuiswedstrijden hoeven spelers en coaches van beide teams zich niet te registreren. Indien nodig zijn zij via het Digitaal Wedstrijd Formulier (DWF) te traceren. Voor de overige bezoekers van ons complex, leden én niet leden, geldt dat men zich moet registreren. Dit kan via onderstaande QR-code die ook op posters in het clubhuis staat vermeld. Of registreer je vooraf aan je bezoek op de registratiepagina op deze website. Deze posters hangen uiteraard bij de ingangen van het clubhuis. De gegevens worden 14 dagen bewaard in ons administratieprogramma LISA. Je kan je registeren als lid en als bezoeker. Ben je Graspieperslid, maar weet je je inlogegevens niet, meld je dan aan als bezoeker.

Is het niet mogelijk gebruik te maken van deze QR-code/websitepagina dan vul je een gezondheidsverklaring in en deze is verkrijgbaar en is in te leveren aan de bar. Uiteraard wordt ook deze verklaring na 14 dagen vernietigd.

 

 

Indien je één van onderstaande vragen met JA
beantwoordt, mogen we je geen toegang
tot onze 
accommodatie geven.

Ga naar huis en laat je testen!

 

Alle vragen met NEE beantwoord?
Registreer je dan via deze QR-code
of via deze pagina.De volgende regels gelden voor ons allemaal wanneer we naar de club komen:

 

- Ben je 18 jaar en ouder: houd 1,5 meter afstand van anderen, dit geldt voor zowel binnen als buiten.

- Heb je een huisgenoot/gezinslid met coronaklachten of het coronavirus en heb je in de afgelopen 14 dagen contact met hem of haar gehad blijf dan thuis en meld dit aan je teammanager/coach.

- Heb je klachten (o.a. koorts, verkoudheid, benauwdheid, hoesten) die kunnen behoren bij corona, blijf dan thuis en meld dit aan je trainer en coach/manager.

- Bij positief testen is er een meldingsplicht bij de teammanager/coach en twee weken quarantaine verplicht, bij een contact langer dan 15 minuten binnen 1,5 meter is een test wenselijk.

- Ben je boven de 12 jaar en kom je uit een rood/oranje (vakantie)gebied dan is tien dagen thuis quarantaine verplicht.

- Teambesprekingen mogen niet in het clubhuis, maar buiten op het gras of rond het clubhuis.

- Gebruik bij strafcorners persoonlijke maskers of gebruik desinfectans. Plaats deze achter de goal.

- Douchen is niet toegestaan op de club. De gebrekkige ventilatie is veroorzaker van deze maatregel.

- De 1,5 meter afstand geldt ook voor personen boven de 18 in de dugout. We plaatsen hier stoelen bij om voldoende zitplaatsen te creëren.

- Houd je aan de looproutes en maak langs de lijn gebruik van de witte supportersvoetjes om afstand te houden.

- Schreeuwend aanmoedigen langs de lijn is niet toegestaan.

- Kom je op een ander tijdstip dan je eigen wedstrijd/training naar het veld en/of clubhuis dan dien je je te registreren.

 

 


Extra regels bij uitwedstrijden:

- Bij vervoer van spelers van en naar een sportcomplex is een mondkapje verplicht vanaf 13 jaar.

Kijk voordat je vertrekt naar een andere vereniging op hun website wat hun corona-regels zijn. Elke vereniging heeft andere regels, zo voorkom je dat je daar voor verrassingen komt te staan. 

Koop een lot, steun de Graspiepers!

Agenda van de week

19-9 Kabouterhockey