Clubkleding via onze ledenshop


Clubkleding
Tussen DMHC "de Graspiepers” en Intersport Drachten is er een sponsorovereenkomst. Intersport Drachten levert de wedstrijdkleding met clublogo bestaande uit het wedstrijdshirt, blauwe broek of rok en blauw/oranje sokken. De (nieuwe) wedstrijdshirts zijn sponsorshirts en zijn eigendom van de shirtsponsor.

De club heeft het merk Reece als huismerk gekozen. Dit geldt voor de verplichte broekjes en rokjes, trainingspakken, sweaters en eventuele coachjassen. De verplichte wedstrijdsokken zijn van het merk Stanno en zijn verkrijgbaar met ons logo.

LedenshopDe kleding, behalve het nieuwe wedstrijdshirt en de wedstrijdsokken, kan ook via de webshop van Reece Australia gekocht worden, waar wij als club ons eigen assortiment (allen inclusief Graspieperslogo) op hebben staan:

- blauw broekje en rokje
- trainingspakken in de voorkeurskleur blauw
- sweaters in de voorkeurskleuren donkerblauw of oranje
- coachjassen van Reece en Hummel
- oranje trainingsshirts en de bijbehorende grijze broek of rok.

Het wedstrijdshirt wordt door de vereniging verstrekt. De clubsokken zijn in de winkel Intersport Drachten, Zuidkade 27, te koop.


Bonussysteem
Het bonussysteem dat aan de Ledenshop is gekoppeld, blijft onveranderd. Alle
bestellingen die je via de Ledenshop plaatst (denk aan een trainingsshirt of een
extra paar kousen) leveren een bijdrage aan de clubkas.

Het bonussysteem van Reece Australia creëert kledingbudget voor het nieuwe seizoen. Aan het eind van ieder seizoen ontvangen we als club de bonus die alle bestellingen samen hebben opgeleverd. Dit kunnen we in het nieuwe seizoen besteden aan nieuwe aankopen. Hiermee kan het sponsorbedrag ieder jaar nog flink oplopen!


Op dit moment is het niet mogelijk gebruik te maken van de ledenshop. Excuses hiervoor!

U kunt uw inkopen doen bij Intersport Drachten aan de Zuidkade in Drachten.


 

Koop een lot, steun de Graspiepers!

Agenda van de week

10-12 Kabouterhockey
14-12 Winterbridge
15-12 Algemene Leden Vergadering