Clubkleding via onze ledenshop


INTERSPORT Evink 
Sinds het seizoen 2016/2017 is er een overeenkomst tussen DMHC "de Graspiepers” en INTERSPORT Evink. INTERSPORT Evink levert de wedstrijdkleding met clublogo bestaande uit het wedstrijdshirt, blauwe broek of rok en blauw/oranje sokken. De (nieuwe) wedstrijdshirts zijn sponsorshirts en zijn eigendom van de shirtsponsor.

De club heeft het merk Reece als huismerk gekozen. Dit geldt voor de verplichte broekjes en rokjes, trainingspakken, sweaters en eventuele coachjassen. De verplichte wedstrijdsokken zijn van het merk Stanno en zijn verkrijgbaar met ons logo.

LedenshopDe kleding, behalve het nieuwe wedstrijdshirt, kan ook via de webshop van Reece Australia gekocht worden, waar wij als club ons eigen assortiment (allen inclusief Graspieperslogo) op hebben staan:

- blauw broekje en rokje
- blauw/oranje sokken (ook met bedrukking)
- trainingspakken in de voorkeurskleur blauw
- sweaters in de voorkeurskleuren donkerblauw of oranje
- coachjassen van Reece en Hummel
- oranje trainingsshirts en de bijbehorende grijze broek of rok.

Bonussysteem
Het bonussysteem dat aan de Ledenshop is gekoppeld, blijft onveranderd. Alle
bestellingen die je via de Ledenshop plaatst (denk aan een trainingsshirt of een
extra paar kousen) leveren een bijdrage aan de clubkas.

Het bonussysteem van Reece Australia creëert kledingbudget voor het nieuwe seizoen. Aan het eind van ieder seizoen ontvangen we als club de bonus die alle bestellingen samen hebben opgeleverd. Dit kunnen we in het nieuwe seizoen besteden aan nieuwe aankopen. Hiermee kan het sponsorbedrag ieder jaar nog flink oplopen!

 

GEEN servicekosten in de ledenshop vanaf € 25,00!
Bij bestellingen vanaf € 25,00 (exclusief bedrukking) betaalt een lid geen servicekosten meer. De verzending naar de sportspeciaalzaak is dan dus helemaal gratis.Voor bestellingen kleiner dan € 25,00 (exclusief bedrukking en ophalen in de sportspeciaalzaak) betaalt een lid servicekosten. 


Ga hier naar onze ledenshop.

 

Koop een lot, steun de Graspiepers!

Agenda van de week

10-8 Hockeykamp 2020
11-8 Hockeykamp 2020
12-8 Hockeykamp 2020