Evenementen - De Kees en Keesjes Cup


De Kees- en Keesjes Cup is een toernooi voor alle leden, van senior tot benjamins, met gezellig eten na afloop toernooi. Normaal gesproken, vindt dit toernooi jaarlijks plaats op Hemelvaartsdag of tweede pinksterdag. Door corona is dit in het voorjaar van 2020 en 2021 niet doorgegaan.

Aan het begin van het seizoen 2021-2022 zal de Kees- en Keesjes Cup  als seizoensopeningstoernooi worden georganiseerd.

---------

 

Openingstoernooi seizoen 2021/2022
Nu de lockdown grotendeels achter de rug is, bijna iedereen straks in augustus is gevaccineerd, gaan we ervan uit dat we weer mogen sporten zoals we gewend waren. Op zaterdag 28 augustus starten we het seizoen 2021/2022 daarom met een openingstoernooi voor alle leden, ouders en partners van leden. We sluiten de toernooidag af met een gezellige nazit met een hapje en een drankje.

Kees en Keesjes Cup
Daarom zullen we het seizoen 2021/2022 starten met de Kees- en Keesjes Cup. Na een enquête, verstuurd in juni, onder alle seniorleden heeft de zaterdag de voorkeur gekregen en wordt het toernooi dus gespeeld op zaterdag 28 augustus 2021. Dit is de eerste zaterdag nadat de scholen alweer een week begonnen zijn.

De Kees Cup is een mix toernooi voor alle elftallen D t/m A en senioren/trim- en sevenhockeyers en de trainers en/of coaches.

De Keesjes Cup is voor alle jongste jeugd teampjes (2e jrs F t/m E). Uiteraard geldt de leeftijdscategorie van het seizoen 2021/2022!

Voor beide toernooien geldt dat er een indeling wordt gemaakt, gemixt jongens/meisje en leeftijden. De naam van het team geeft de kleur weer waarin het team gaat spelen. Dus de roze flamingo’s spelen in roze shirts. Deze indeling zal in de week voorafgaand aan het toernooi bekend gemaakt worden.

Het Kees Cup toernooi begint om plm 10.00 uur, we spelen in achttallen op een half veld. Einde zal zijn plm 17.00 uur. De Keesjes Cup begint om plm 13.00/14.00 uur en het einde zal zijn rond 16.30 uur.

Gezelligheid na afloop
Na afloop is er de mogelijkheid met je team of gezin te blijven eten. Hiervoor geldt wel dat dit van tevoren moet worden aangegeven. Voorafgaand aan het toernooi zal er meer bekend over worden gemaakt.

Hoe doe je mee?
Afmelden jeugd F t/m A:
We gaan er vanuit dat van de 2e jaars F t/m de A - jeugd (teamindelingen seizoen 21/22) iedereen meedoet!

Graag afmelden voor 17 augustus 2021, via e-mail onder vermelding van naam speler(s) en team 21/22.

AAN melden senioren:
Voor de senioren (teamindeling 21/22) /trim- en sevenhockeyers, ouders/partners, trainers/coaches van leden geldt: aanmelden (ook al heb je de eerdere enquête al ingevuld) vóór 17 augustus via e-mail.


 

---------------------------------

De Kees- en Keesjes Cup is elk jaar weer een evenement met veel sportiviteit en plezier voor iedereen:
- De Kees Cup is voor senioren, elftallen A t/m D én trim- en sevenhockeyers en is van plm 10.00-17.00 uur.
- De Keesjes Cup is voor de jongste jeugd (2e jrs F t/m E) van plm 13.00-17.00 uur.  

 ---------------------------------

Wat is de Kees- en Keesjes Cup?
Onze vereniging kent in haar bestaan enkele tradities. Eén daarvan is het jaarlijkse onderlinge toernooi: de Kees- en Keesjes Cup.

De naamgever van dit toernooi was in 1960 één van de oprichters van onze vereniging en één van onze eerste bestuurders. Kees de Vries. Destijds was hij onderwijzer op de lagere school aan de Gauke Boelensstraat, op de plaats waar nu het gemeentehuis staat, en hij is maar korte tijd lid geweest van onze vereniging. Hij verhuisde begin jaren zestig naar Middelburg en gaf de vereniging bij zijn vertrek een beker, de Kees Cup, met de bedoeling deze jaarlijks te gebruiken bij een onderling toernooi op Hemelvaartsdag of 2e Pinksterdag. Een onderling mixed toernooi voor alle spelers medewerkers en familieleden van onze vereniging.

Door de groei van de vereniging en het ontstaan van het minihockey kwam daar in de jaren zeventig de Keesjes Cup bij voor de allerjongste hockeyers. De winnende teams krijgen de Kees- en Keesjes Cup een jaar in hun bezit en zij zorgen ervoor dat deze (gepoetst en wel) weer aanwezig zijn op het eerstvolgende toernooi.

Veel oud Graspiepersleden hebben het nog altijd over het gezellige Kees Cup toernooi met de traditionele barbecue als einde van de toernooidag. Dus al vele jaren een gezellige traditie. 

Koop een lot, steun de Graspiepers!

Agenda

Nog geen agenda punten.

Agenda van de week

Nog geen agenda punten.