Evenementen

KNHB arbitrage collegetour, maandag 15 april

Beste scheidsrechters,

Met groot enthousiasme nodigen we je uit voor een bijzondere avond die geheel in het teken staat van arbitrage, gepresenteerd door de KNHB: de College Tour met Coen van Bunge. Deze sessie vindt plaats op maandag 15 april en biedt een prachtige kans om je kennis over hockeyarbitrage te verdiepen en persoonlijke tips te ontvangen van een van de meest gerespecteerde internationale hockeyscheidsrechters.

Wat maakt deze avond bijzonder?
Deskundige leiding: Coen van Bunge, bekend om zijn uitgebreide ervaring op internationaal niveau en zijn vermogen om complexe regels met een vleugje humor te verduidelijken, zal de avond leiden.Interactief: Naast boeiende lezingen biedt de avond ruime gelegenheid voor interactie, vragen en discussies. Een uitgelezen kans om direct antwoord te krijgen op al je vragen.Praktijkervaring: De theorie wordt aangevuld met praktische oefeningen op het veld, waardoor je direct kunt toepassen wat je hebt geleerd.

Voor wie is deze avond bedoeld?
Deze sessie is een verplicht onderdeel voor alle O16 en O18 spelers, maar we nodigen álle leden met een arbitragediploma of een passie voor arbitrage uit om aanwezig te zijn. Of je nu een beginnend scheidsrechter bent of al jaren ervaring hebt, deze avond biedt voor ieder wat wils.


Praktische informatie:

Datum: Maandag 15 april
Aanvang: 19:30 uur
Locatie: Ons clubhuis, met aansluitend praktijksessies op het veld
Belangrijk: Let op, deze avond zijn er geen reguliere trainingen.
Aanwezigheid is verplicht voor alle clubscheidsrechters.

Deze avond belooft niet alleen informatief maar ook inspirerend te zijn, en biedt een fantastische kans om je vaardigheden als scheidsrechter en speler te verfijnen. We moedigen je ten zeerste aan om deze gelegenheid aan te grijpen voor persoonlijke ontwikkeling en om een leuke, leerzame tijd te hebben met je medescheidsrechters en teamgenoten.

Mis deze kans niet om meer te leren, jezelf uit te dagen en samen met ons en Coen van Bunge dieper in de wereld van hockeyarbitrage te duiken. We hopen je daar te zien!

Met sportieve groet,

Jan Dijksman en Gilbert Hageman
Namens het bestuur / de arbitragecommissie DMHC "de Graspiepers"


Nieuws afbeelding

Koop een lot, steun de Graspiepers!

Agenda van de week

15-4 Arbitrage Collegetour