Evenementen

Pieper Pubquiz, vrijdag 12 april a.s.

----- Goed Nieuws!! Er hebben zich al meerdere teams en personen aangemeld voor de PUBQUIZ. Jij nog niet? Meld je dan snel aan via [email protected] Het belooft weer een super gezellig avondje te worden!-----

De krokusjes staan in bloei en de vogels ðŸ¥ zijn alweer volop aan het fluiten. Alles komt weer tot leven, net als onze club! Als commissie zijn we dan ook alweer druk met het organiseren van verschillende evenementen voor aankomend seizoen.

Als 1ste op de agenda: de PIEPER PUBQUIZ!

🍻Op vrijdagavond 12 april ontvangen we vanaf 20.00 uur iedereen vanaf 16 jaar graag op het clubhuis voor een gezellige avond ouwehoeren en kennis testen, uiteraard onder de bezielende begeleiding van onze eigen PIEPER QUIZMASTER (wie oh wie?!).


Het clubhuis zal worden omgetoverd tot echte kroeg en het inschrijfgeld (af te rekenen bij binnenkomst) is dus inclusief lekkere borrelhap🍟

Naderhand kunnen we samen nog lekker napraten en kunnen de voetjes nog even ðŸ¤¸â€â™€ï¸ðŸ•ºðŸª©van de vloer.

Kortom, weer een avond vol gezelligheid! Geef jezelf of een team van maximaal 4 personen daarom nu snel op via [email protected] en zorg dat je erbij bent!
Heb je geen compleet team maar vind je het wel leuk om aan te haken? Geen probleem, we zorgen dat iedereen in een team terecht komt!

Tot de 12e!

Nieuws afbeelding

Koop een lot, steun de Graspiepers!

Agenda van de week

15-4 Arbitrage Collegetour