Evenementen

Kees- en Keesjes Cup, zaterdag 27 augustus '22

Openingstoernooi seizoen 2022/2023, zaterdag 27 augustus 2022

 

Net als vorig seizoen zullen we het seizoen openen met het onderlinge Kees- en Keesjes Cup toernooi. Op zaterdag 27 augustus dus hét onderlinge toernooi voor alle leden, ouders en partners van leden. We sluiten de toernooidag af met een gezellige nazit met een hapje en een drankje.

Kees en Keesjes Cup
De Kees Cup is een mix toernooi voor alle elftallen D t/m A en senioren/trim- en sevenhockeyers, ouders/partners, trainers en/of coaches.

De Keesjes Cup is voor alle jongste jeugd teampjes (2e jrs F t/m E).

 

Voor beide toernooien geldt dat er een indeling wordt gemaakt, gemixt jongens/meisje en leeftijden. Uiteraard geldt de leeftijdscategorie van het seizoen 2022/2023! De naam van het team geeft de kleur weer waarin het team gaat spelen. Dus de roze flamingo’s spelen in roze shirts. Deze indeling zal in de week voorafgaand aan het toernooi bekend gemaakt worden.

 

Het Kees Cup toernooi zal beginnen om plm 10.00 uur. We spelen in achttallen op een half veld. Einde zal zijn plm 17.00 uur. De Keesjes Cup begint om plm 13.00/14.00 uur en het einde zal zijn rond 16.30 uur.

 

Gezelligheid na afloop
Na afloop is er de mogelijkheid met je team of gezin te blijven eten. Hiervoor geldt wel dat dit van tevoren moet worden aangegeven. Voorafgaand aan het toernooi zal hier meer bekend over worden gemaakt.

 

Regel a.u.b. je deelname of afmelding voor de zomervakantie, dus voor 16 juli a.s. 

 

Hoe doe je mee?

AFmelden jeugd F t/m A:

We gaan er vanuit dat van de 2e jaars F t/m de A - jeugd (teamindelingen seizoen 22/23) iedereen meedoet! Graag afmelden voor 16 juli 2022, via e-mail onder vermelding van naam speler(s) en team 22/23.

AANmelden senioren:

Voor de senioren (teamindeling 22/23) /trim- en sevenhockeyers, ouders/partners, trainers/coaches van leden geldt: aanmelden vóór 16 juli '22 via e-mail.

 


Fijne vakantie en tot zaterdag 27 augustus!

Nieuws afbeelding

Koop een lot, steun de Graspiepers!

Agenda van de week

11-7 Keepersmateriaal inleveren