Algemeen

Proeftraining bij het Hockey Talent Centrum

We zijn ontzettend trots te mogen vertellen dat er, bij voldoende deelname in het hockeyseizoen 2022/2023, gestart wordt met een Hockey Talent Centrum. Er
zal gebruikt gemaakt worden van de trainingsvelden van DMHC "de Graspiepers”.

Tijdens dit extra trainingsmoment in de week zal er op fanatieke wijze getraind worden. Er wordt getraind op het vergroten van je spelvaardigheden, tactisch inzicht en er zal getraind gaan worden in drie verschillende categorieën. <10 jaar, <14 jaar en <18 jaar.

De trainingen zijn niet alleen toegankelijk voor DMHC "de Graspiepers”leden. Ook leden van andere hockeyverenigingen zijn meer dan welkom. Om van start te kunnen gaan met dit fantastische initiatief hebben wij in elke categorie minimaal 15 aanmeldingen en maximaal 20 aanmeldingen nodig.

Daarom roepen wij onze leden, die interesse hebben in dit mooie Hockey Talent Centrum, op om een kosteloze proeftraining te volgen. Op 28 juni 2022 houdt het HockeyTalent Centrum een kosteloze proeftraining

  • <10 jaar 16.00 - 17.00 uur
  • <14 jaar 17.00 - 18.00 uur
  • <18 jaar 18.30 - 19.30

Als je meer informatie wilt krijgen over het Hockey Talent Centrum kun je contact opnemen met [email protected] Meer informatie over de tarieven en trainingen zijn te vinden in de bijlage of via contact met de Technisch Manager.

Je kunt je opgeven voor deze training via [email protected] .


 
Bijlage
 
Nieuws afbeelding

Koop een lot, steun de Graspiepers!

Agenda van de week

11-7 Keepersmateriaal inleveren