Evenementen

Kees- en Keesjes Cup: opening 2021/2022

Openingstoernooi seizoen 2021/2022
Op zaterdag 28 augustus starten we het seizoen 2021/2022 daarom met een openingstoernooi voor alle leden, ouders en partners van leden. We sluiten de toernooidag af met een gezellige nazit met een hapje en een drankje.

Kees en Keesjes Cup
Daarom zullen we het seizoen 2021/2022 starten met de Kees- en Keesjes Cup. Na een enquête, verstuurd in juni, onder alle seniorleden heeft de zaterdag de voorkeur gekregen en wordt het toernooi dus gespeeld op zaterdag 28 augustus 2021. Dit is de eerste zaterdag nadat de scholen alweer een week begonnen zijn.

De Kees Cup is een mix toernooi voor alle elftallen D t/m A en senioren/trim- en sevenhockeyers en de trainers en/of coaches.

De Keesjes Cup is voor alle jongste jeugd teampjes (2e jrs F t/m E). Uiteraard geldt de leeftijdscategorie van het seizoen 2021/2022!

Voor beide toernooien geldt dat er een indeling wordt gemaakt, gemixt jongens/meisje en leeftijden. De naam van het team geeft de kleur weer waarin het team gaat spelen. Dus de roze flamingo’s spelen in roze shirts. Deze indeling zal in de week voorafgaand aan het toernooi bekend gemaakt worden.

Het Kees Cup toernooi begint om plm 10.00 uur, we spelen in achttallen op een half veld. Einde zal zijn plm 17.00 uur. De Keesjes Cup begint om plm 13.00/14.00 uur en het einde zal zijn rond 16.30 uur.

Gezelligheid na afloop
Na afloop is er de mogelijkheid met je team of gezin te blijven eten. Hiervoor geldt wel dat dit van tevoren moet worden aangegeven. Voorafgaand aan het toernooi zal er meer bekend over worden gemaakt.

Hoe doe je mee?
AF melden jeugd F t/m A:
We gaan er vanuit dat van de 2e jaars F t/m de A - jeugd (teamindelingen seizoen 21/22) iedereen meedoet! Graag voor 10 augustus, via e-mail onder vermelding van naam speler(s) en team 21/22.

AAN melden senioren:
Voor de senioren (teamindeling 21/22) /trim- en sevenhockeyers, ouders/partners, trainers/coaches van leden geldt: aanmelden (ook al heb je de eerdere enquête al ingevuld) vóór 10 augustus '21 via e-mail.

Nieuws afbeelding

Koop een lot, steun de Graspiepers!

Agenda

Nog geen agenda punten.

Agenda van de week

Nog geen agenda punten.