Nieuws

'Vrienden van de Graspiepers'

De ‘vrienden van de Graspiepers’ bestaat al 17 jaar en is toch nog onbekend bij heel veel leden, ouders, sponsors en anderen die onze club een warm hart toedragen. Daarom een korte uitleg wie en wat de Vrienden zijn en wat ze beogen:

 

1. Een plek waar drie keer per jaar leden, oud-leden en sponsors elkaar informeel ontmoeten. Altijd een vast programma: borrel, praatje door een aansprekende inleider en een lopend buffet, verzorgd door een plaatselijk restaurant, die ook sponsor van onze vereniging is.

2. Financiële ondersteuning voor onze club. Zo kon afgelopen jaar een geluidinstallatie worden aangeboden, jeugdtoernooien worden ondersteund en ook nog een bedrag van 7000 Euro aan de penningmeester worden overgemaakt.

 

We nodigen u graag uit om een keer langs te komen. De volgende bijeenkomst is woensdag 17 oktober met als gastsprekers Henk de Jong, bekend als ex trainer Cambuur en nu van De Graafschap én vader van een jongste jeugdlid, en Arjen de Boer, presentator Omrop Fryslan. In verband met de catering verzoeken we u dan wel even te mailen naar: [email protected]

 

Uitgebreide informatie over de ‘vrienden’ kunt u ook vinden op onze website in het menu sponsoring.


Nieuws afbeelding