Nieuws

Vacature wedstrijdsecretariaat jongste jeugd

Wij zijn op zoek naar een nieuwe wedstrijdsecretaris jongste jeugd. Als wedstrijdsecretaris zorg je ervoor dat de jongste jeugd iedere zaterdag in het wedstrijdseizoen kan hockeyen. Hoe je dat doet, lees je hier:

-Twee keer per jaar schrijf je in overleg met jongste jeugdcommissie en de technisch manager de jongste jeugdteams in bij de KNHB;

-Drie keer per jaar deel je de thuiswedstrijden van de jongste jeugd in op de velden van de Graspiepers, dit doe je aan het begin van een nieuwe periode. Dat is in augustus/september, oktober en in maart.

-Je bent contactpersoon voor de KNHB en andere verenigingen wanneer er iets verandert of gebeurt bij een wedstrijd, denk bijvoorbeeld aan een verkeerde stand die is ingevuld of een wedstrijd die verplaatst moet worden.

Het is leuke functie, die je vanuit huis kunt doen en niet een hele grote tijdsinvestering vraagt. Je bent gemiddeld per maand maar een paar uurtjes kwijt. Daar tegenover staat dat je in het hart van de vereniging een bijdrage kunt leveren aan het mogelijk maken van het hockeyen van de jongste jeugd.

 

Wil je meer weten over deze functie of ben jij de nieuwe wedstrijdsecretaris jongste jeugd? Neem dan contact op met Kirsten Wind.

Nieuws afbeelding

Koop een lot, steun de Graspiepers!

Agenda

Nog geen agenda punten.

Agenda van de week

Nog geen agenda punten.